joi, 7 iunie 2012

La o sapa in Leoata



Duminica am fost matinal rau la ora 5 am plecat spre Brasov pe bicicleta ne stiind ca este sau nu este autobuz trebuia sa prindem trenul de 6 spre Zarnesti. Trebuia sa ajung impreuna cu Balan si Marius in Tohan unde trebuia sa ne intalnim cu Luci pentru a da o mana de ajutor la amenajarea unei poteci in Leoata pentru concursul 3 Muntii dupa parea mea cel mai tare concurs de profil din Romania dar pana a ajunge in Fundatica locul de unde o sa urcam pentru a ajunge la locul unde trebuia sa dam putin cu sapa am ajuns in Predeal:)) cum? simplu: ne-am urcat in trenul de Iasi:)) pentru ca era garat pe linia 1 locul unde deobicei e garat trenul de Zarnesti, numai cel de la ora 6 e garat pe alta linie:)), am incercat sa sarim din tren dar nu am reusit. Am fost recuperati de Luci si Corina din Predeal si am purces la drum:))
Ajunsi in Fundatica incepem sa urcam prin Drumul granicerilor spre Vf.Santi Ilie via Mandru, loc despre am auzit multe lucruri dar nu voi intra in detali,:) Odata trecuti de partea comuna cu cea de la Eco drumul incepe sa fie tot mai "tocit" de "prietenii" cu ATV uri sau motoare amenajeam o potecuta printe copaci, Balan si Marius raman sa amenejeze un loc, care necesita mai multa atentie in timp ce noi continuam drumul spre Curmatura Santilia,am ramas uimit de cat de frumoasa  poate fi zona, o poteca faina de orice MTB trekking sau trail nu conteaza, totul e  minunat in orice directie te-ai uita voi reveni cu siguranta.

Ajunsi in zona in care trebuia amenajata poteca: "autostrada Curmatura Fiarelor" nu am stat pe ganduri si ne-am apucat de treaba, ne-am orprit de am mai mancat putin si am atacat din nou:). La un moment dat Luci s-a dus si a luat-o din celalalt capat pentru ca baietii terminasera treaba mai jos si au venit si ei aici unde era mult de lucru.
Am retusat ceea ce facusem si in momentul in care a inceput sa se insereze am coborat spre masina cu gandul ca a doua zi vom reveni si vom termina ceea ce am inceput.

Duminica ne trezim un pic mai tarziu dat fiind ca am ramas la Luci peste noapte(multumim pentru toate) mancam il asteptam pe Manu si pornim voiosi spre locul de munca nu inainte de al lua si pe Vlad. Urcam de a dreptul prin padure incercand sa evitam stana de la iesire din padure, balaruim un pic dar nimic nu poate fi mai rau ca in Bistritei vara trecuta, iesim in traseul normal la un moment dar si continuam spre Saua Santiliei. Ajunsi acolo mancam un pic, ca sa prindem puteri si ne apucam de treaba. Eu ma simt destul de obosit avand noroc de intaririle pe care le-am primit  Manu si Vlad. Am facut o adevarata "autostrada" iar Luci a pornit din Stoenesti marcand poteca pana la noi. Ajuns aici ne-a dat o mana de ajutor, ritmul fiind mult mai bun cu el langa noi, aproape de final a plecat sa marcejeze si restul zilei 1 iar am ramas sa continuam intr-un cu totul alt ritm:))
Am iesit pana in sa dupa care am coborat la masina, am mers pana in Cheile Gradistei unde am facut jonctiunea cu Luci dupa care am continuat spre Zarnesti si pe la 23 am plecat spre Brasov de unde am continuat pe bitza pana acasa.
Au fost trei zile minunate petrecute in compania unor oameni minutati alaturi de care pot spune ca am facut lucruri extraordinare:)):P.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Iarna

 Iarna astronomica s a incheiat a fost plina de timp petrecut in natura .. Echipa Garajul Linia Tura Compania Aproape Dimineata Echipa Masea...